EVANGELISCHE

 KERK AALST

 HET KRUISPUNT 

Als gemeente zijn we opnieuw opgestart met de fysieke samenkomsten. Op dit moment komen we om de 2 weken fysiek samen in het gebouw. De andere weken hebben we nog steeds een dienst via ZOOM en YouTube.

Om de diensten vlot en veilig te laten verlopen willen we jullie vragen om onderstaande veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • We willen jullie vragen om te allen tijde een mondmasker te dragen. Dit zowel bij het binnenkomen als tijdens de dienst en het opnieuw naar buiten gaan.

  • Er zal een ingang en een uitgang zijn. De ingang is de hoofdingang van de kerk. De uitgang (vooral gebruikt na de dienst) bevindt zich rechts in de kerk, de trappen. Voor de mensen die moeilijker te been zijn of met een rolstoel, mogen gebruik maken van de hoofdingang om het gebouw te verlaten.

  • Bij het aanschuiven willen we jullie ook vragen om steeds voldoende afstand te houden van elkaar.

  • We willen jullie met aandrang vragen om op tijd te komen. We proberen de dienst te starten om stipt 10u.

  • De kinderen zijn van harte welkom. We voorzien een opvang/samenkomst voor alle kinderen tot 12 jaar. Wie daar gebruik van wil maken, moet hen voor de dienst onmiddellijk naar hun samenkomst brengen. Na de dienst willen we jullie vragen om de kinderen terug zelf op te halen. Jullie kunnen er uiteraard ook voor kiezen om de kinderen in de dienst te houden, indien ze tot het einde bij jullie blijven zitten.

  • Tijdens de dienst willen we vragen om niet rond te lopen. Dit geldt dus ook voor de kinderen die in de dienst blijven. Ook rechtstaan tijdens de liederen is voorlopig niet mogelijk.

  • Het toilet kan enkel bij hoge nood gebruikt worden. Gelieve na het gebruik, het toilet zelf te ontsmetten. (Wanneer je fysieke toestand dit niet toelaat, spreek dan iemand aan van de leiding. Wij helpen je graag.)

  • Volg steeds de aanwijzingen op van de stewards of de gemeenteleiding.

  • Indien jullie ziektesymptomen vertonen, willen we jullie vriendelijk verzoeken om thuis te blijven.

Indien u graag op de hoogte gehouden wordt van onze online-diensten, mag u steeds contact met ons opnemen. Dan helpen wij u graag verder.

Jammer genoeg kunnen onze fysieke samenkomsten voorlopig niet meer

plaatsvinden door de verstrengde coronamaatregelen.

Voor meer info klik hier.

© 2020 - Evangelische Kerk Aalst - HET KRUISPUNT vzw - BE90 0016 2795 4232