top of page

 EVANGELISCHE
 KERK AALST

 HET KRUISPUNT 

desktop-wallpaper-praise-backgrounds-for-powerpoint-christian-worship-powerpoint-backgroun

 

ZONDAGSDIENST

Onze samenkomsten starten telkens met AANBIDDINGSLIEDEREN die op een hedendaagse wijze gebracht worden. Minstens 1 keer per maand proberen we de diensten te voorzien van livemuziek. De andere diensten maken we gebruik van filmpjes.

Daarnaast willen wij tijdens onze samenkomsten als ÉÉN GROOT GEZIN oprecht en open zijn met elkaar. We willen blijmoedigheid delen, elkaar respecteren, elkaar versterken en helpen. Samen willen we de boodschap van de bijbel bestuderen om op deze manier ons geloof vorm te geven.

Voor de KINDEREN is er telkens een apart programma voorzien. Op een speelse manier kunnen ze het geloof beleven binnen hun leeftijdsgroep. We proberen ook voor  de TIENERS een aangepast programma te voorzien. Ze bespreken actuele thema's, staan stil bij de Bijbel en hebben hun eigen activiteiten ter ontspanning. In een open sfeer willen wij met alle leeftijdsgroepen samen ontdekken en invullen wat het betekent om een christen te zijn. 

We willen je graag uitnodigen om onze samenkomsten vrijblijvend bij te wonen. Dit kan elke ZONDAGOCHTEND OM 10u00 in de Sint-Pauluskerk.

We streven er ook naar om wekelijks een livestream te voorzien van onze diensten. Deze zijn te volgen via de website.

Elke zondag, samenkomst om 10u.

Klik hier voor de livestream

bottom of page