top of page

 EVANGELISCHE
 KERK AALST

 HET KRUISPUNT 

Ben jij een fan of een speler?

Het thema van dit jaar is 'Follower, not a fan'. God vraagt ons dat we Hem volgen. Maar wat betekent dit? In de eerste plaats betekent dit dat we naar Hem moeten luisteren, dat we Hem moeten gehoorzamen. Maar daar blijft het niet bij. Jezus ging ook niet gewoon maar luisteren en doen wat goed was. Hij ging de wereld in. Hij ging de mensen vertellen over God en hoe ze gered konden worden. Jezus was gekomen voor de zieken en de zondaars. En dat is ook onze opdracht. We mogen de wereld ingaan en ons licht laten schijnen. We mogen het goede nieuws uitdragen.

Ik werd deze ochtend in de auto bepaald bij een liedje van Casting Crowns, Until the whole world hears. We mogen zingen en juichen en ons licht laten schijnen zodat de hele wereld weet wie Jezus Christus is en wat Hij voor iedereen gedaan heeft. We mogen handen en voeten zijn en ons laten gebruiken door God.

We hebben een opdracht gekregen:

Jezus kwam op hen toe en zei: ‘Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.’" Amen. (Matteüs 28:18-20)

Wie wil jij zijn? Een fan, een toeschouwer, die vanaf de zijlijn toekijkt? Of een speler, die mag meebouwen aan God Zijn gemeente, Zijn Koninkrijk?


Gods zegen.3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Elke zondag, samenkomst om 10u.

Klik hier voor de livestream

bottom of page